Avgifter

GLÖTE DUSCH & BASTUFÖRENING

- FRILUFTSBAD - TVÄTTSTUGA -

INFORMATION OCH BOKNING TFN 070 696 4115

AVGIFTER 2014

Inträdesavgift

(en gång)

500 SEK

Årsavgift

medlem

200 SEK

 

 

 

DUSCH & BASTU/gång

Medlem

Ej medlem

Dusch

30 SEK

60 SEK

Fredagsbastu

50 SEK

100 SEK

Bastu annan tid

(min 200 SEK)

50 SEK

100 SEK

 

 

 

TVÄTTSTUGA/gång

 

 

Hela tvättstugan ½ dag

250 SEK

500 SEK

Hela tvättstugan heldag

500 SEK

1 000 SEK

 

 

 

FRILUFTSBAD

Gratis

Gratis

 

 

 

BLI MEDLEM

Medlemskap kan erhållas av person som är bosatt, har fritidsboende eller på annat sätt är verksam i Glöte med omnejd. För att bli medlem måste du lämna in en ansökan och betala en inträdesavgift (f.n. 500 SEK) första året. Därefter betalar man en årlig medlemsavgift (200 SEK för 2014).

 

Som medlem får du 50 % rabatt på alla tjänster. Det innebär att du bara behöver duscha, basta eller tvätta några gånger så har du tjänat in inträdesavgiften. Det år du blir medlem betalar du ingen årsavgift utan endast inträdesavgiften.

 

Om du vill bli medlem ska du skicka en ansökan till styrelsen via e-post eller vanlig post. När din ansökan behandlats får du en faktura på inträdesavgiften. Nästa år kommer automtiskt en faktura på medlemsavgiften. Dessa skickas ut efter årsmötet i mars då man fastslår hur stor medlemsavgift blir.

 

UTTRÄDE

Den som inte betalar den beslutade årsavgiften under två år anses ha ansökt om utträde men det bästa är naturligtvis att du kontaktar styrelsen och meddelar att du önskar avsluta ditt medlemskap.

Copyright © Glöte Dusch & Bastuförening All Rights Reserved